vineri, 18 martie 2016

Oasele poroase

                               Este  o  conditie  ce  afecteaza  sanatate a  , mai als  la  batrini. Toti cred ca  e  treaba femeiasa. Nu ! Si  barbatii  au.
Dar  e ca  la   cancer. Toata   propaganda  e pt cancerul de  sin desi  cancerul de  sint  nu e  nici pe  departe   cel mai des intilnit  cancer. E doar  6 %,  dar  galagia  e  facuta  ca  si cum ar fi  jumate  din cazuri. Cancerul de  prostata  e  mult  mai  des, dar  pe  cine  intereseaza  asa ceva  ? Toti  sint femecat de  sini, atit  femeile   cit si  barbatii.
Medicina  isi  vinde   otravurile  , numite  Chimo, dar   si radiatii, scos   sinii de totde  la cancer sau preventiv.  Cea cu preventia  nu merge  si tot  faci cancer.  In  Lumea   Medicala , dar  si in  mintea   oamenilor  ( ce  propaganda reusita  !) s e crede ca tumora  este cancerul.
Dar la  fel e si cu  ciolanele  . Ciolanele   femeilor sint scoase  in fata , ca ar fi  poroase  si de  aici  graba ( bani ). Cuine  vrea   ca  mama sa  aiba  fracturi ... ?

                          Oasele   se refac  dupa nu  stiu ce  perioada  in  intregime  .  Ca este  crezut ca sint  vesnice.  Totul s e renoieste  si  oasele  de  asemenea  .  E posibil ca   osteoporoztatea  sa  ramina  si dupa inoire ? Da !  Mai ales ca , la  batrinete  , oamenii se cred  iar invincibili, ca  stiu sa treaca  peste orice.  In  realitate  nu  stiu deloc,  dar mai  adauga  obiceiuri care nu prea sint  bune .

                          Dar, te-ai tezit  cu  oasele  poroase  si   ce  vei face  ?  Ceva  trebuie  facut.  A nu face  nimic  este o  alternativa  , dar  nu prea  buna . Vei  fi  invitat sa  faci tratamente hormonale  , scumpe   si de oeficienta indoielnica  . E  ceva  ce  faci mereu si  rezultatele   intirzie  prea mult. Asa de  liungi , ca  renunti   si un  motiv sint  banii.
Criminalii din  america  , au scos   un  medicament ce  a  avut repede  succes. pt ca era  o  crestere  vizibila a  densitatii  in oase . Parea  o  minune  si  luai doar  o  pastila  la  o saptamina  . CE convenient !
Medicamentul se cheama  Boniva, toata lume a lua   Boniva  si reclama  facea  la  televiziune    (  in americas e face reclama  la medicamente ) nepoata   romanului ce   a  jucat  Tarzan ,pe vremuri.
Ce face  boniva  ? Face  o smecherie  care este diavoleasca .
Oasele   se  primenesc  , fac  celule  noi  iar cele  vechi sint eliminate   dupa  ce mor.  Boniva   opreste  ciclul de  eliminare  a  celulelor moarte  si le  pastreaza alaturi de cele  noi.  Densitatea  creste   enorm.  Apoi osul devine tare  si fragil ca sticla  .  Eliminarea  celulelor moarte nu se  mai face   si   acum  ai  un  os dens,  dar  prea fragil sa mai poti sta linistit.
Pastrarea celulelor osoase  moarte    este  o  prostie  cit  Palatul Telefoanelor.
                        Dar ce  facem , daca   nu avem bani pt tratamente   si avem  necazul acesta   ?
Este ceva  ce  putem face   si nu e  scum deloc.  Se  va  folosi , ca  supliment , Strontium.
Nu va speriati,  nu e  strontium ce  a  venit de la  Cernobil,  radioactiv. Este  vorba  de Strontium  natural care nu este   radioactiv.
Din  gericire  , Strontium   este  luat drept  calcium si este  depus in  oase. Dar  nu mai  poate  fi furat de  corp  pt alte   "  activitati ". Strontium este  mai  putin dur decit   calcium,  adica  perfect sa  umple  spatiile  goale dn  oase  si astfel  nu mai sint  fragile  sau sa se  rupa  usor.
Alta  parte  buna  , este ca   este  ieftin. Cererea  e  mica  . Medicii il  stiu, dar  nu il recomanda . Ca  e supliment, deci  natural si  chiar rezolva  treaba  , Un  om sanatos  este  o pierdere.
Cererea e  mica  numai si numai ca nu este cunoscut  publicului. Este  un  mineral relativ  rar, deci o cere mare   face  pretul sa  sara sus  de tot.
Se ia  cam  u  borcan  la  5 ani. Mai des daca e  grav.  Preventiv,  un  borcan la  5=7 ani e  destul.  Eu  am  luat  acum citiva  ani  si  voi  lua peste  citiva  ani  iar. Nevasta  ia  si ea , ca are incredere in  mine  ( deh ! E  ceva  rar  si are incredere cu asta .  In rest nu are incredere nici  cit intr-un cui de tei ).
                         Va  lua  cineva  Strontum s a rezolve  asta iefin  , acasa,  fara  parerile  nimanui ( care  costa ! )  ?  Nu prea  cred !  De ce ar lua  !  De asta  am foarte  putine  ginduri  despre suferinzii  cronici. Majoritatea  isi merita  bolile  .
Alta  metoda preventiva  buna  este  sa  stea  la  soare mereu. In  Brazilia nu este  asa  boala   !
Dar nu prea e  soare  iarna.....

3 comentarii:

  1. Buna seara
    am inteles ca nu va mai ocupati cu asa ceva insa gasesc atat de putina lume cu care sa ma consult cu privire la un alt fel de tratament incat incerc orice.
    Am fost diagnosticata cu cancer de san, tumora este destul de mare insa nu ma deranjeaza. Sincer eu ma simt bine.
    La recomandarea unui bioterapeut am inceput sa fac perfuzii cu solutie de bicarbonat cate 200 ml la doua saptamani.
    Am facut greseala sa fac biopsie, dar am refuzat categoric chimioterapia.
    In schimb caut persoane care cunosc cate ceva, pentru a cere parerea cu privire la tratamentul cu B.17 injectabil, vitamina c (Cevitol) tot injectabil si ce mai este de folos.
    Am inteles ca este buna o cura de detoxifiere si una de deparazitare interna.
    Cert este ca sunt dispusa sa fac orice, mai putin ce ofera medicina in prezent.
    Oricum cu medicii nu se poate discuta. Parca au ochelari de cal.
    Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, in afara de ceea ce am citit pe blog, va raman recunoscatoare.
    Inca ceva PET Scan este acelasi lucru cu PET CT? Nu cred dar asta am gasit in tara. Daca nu, voi merge la termograf.
    Va multumesc anticipat pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  2. Fa termografie . CT sccan este o poza. Ca la raze si se interpreteaza de catre cineva care citeste . Sper s a nu fie somnoros , ca nu vede nimic.
    PET/ Scan vede numai cancer. Cancerul apare luminat ca luminile in pomul de craciun. Luminile sint cancer. Ca de obicei e in mai multe locuri, dar tu vezi doar pe cel de la sin. Ca e mare.
    Termografia arata numai ce este cancer, nu doar o poza. Si e ieftin.
    Bicarbonatul e bun , dar trebuie s a fie muult mai mult. Cam 500 ml solutie de 5 % la fiecare doua zile .
    La fel si vit C. Trebuie 25 grame a fiecare doua zile . Vitamina C este doar o hrana falsa si cancerul o inghite si nu are ce face cu ea. Mai bun este Erythritol, care la fel e hrana falsa , dar e ca zaharul si s e pune in ceai. Eu folosesc asta in loc de zahar. Si ca veni vorba , ma duc sa pun in cafea . Ca ma i-au cu vorba .

    Se mai pot face citeva lucruri , dar nu te uita ca nu simti nimic. Celule canceroase sint primitive , zona nu are nervi sa simti ceva . Dar vei simti cind incepe sa apase pe un nerv. La sin mai putin, pt ca tesuturile sint moi. Apoi apare durere de la inflamatie . Asta apare mai tirziu, cinbd corpul nu mai poate tolera cresterea.

    Ar mai fi DCA . sau terapia cu Cesium. Ultima am facut-o si eu, dar nu mai fac.
    Biopsia este un factor mare cind nu faci nimic . Daca esti pe punctul de a incepe o terapie , impactul e mic sau zero. Biopsia aduce cancer si in cazurile cind nu ai. Este un proces de curatire, dar nu este curatire perfecta. Daca a fost flosita la cineva cu cancer si apoi la unul fara , ii poate da cancer. E o metoda primitiva , din Secolul 19.

    Va trebui schimbata dieta , care ajuta , dar nu vindeca .
    Vitamia B17 ajuta , dar nu mai este eficienta ca pe vremuri. Astazi cancerul este extrem de puternic din cauza antibioticelor. Singura B17 nu mai vindeca , dar in combinatie , e chiar buna .
    Cu nu e urgenta , as zice ca DCA este buna in cazul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere